HTML

Csokoládé, pisztácia, padlizsán

2008.01.05. 10:39 Magma

Nem, nem egy őrült cukrász fagylaltkínálatáról van szó, hanem egy már megvalósult dekorációnk színösszeállításáról.
 
 
A koncepció az volt, hogy trendi, mégis „ütős” dekorációt készítsünk egy kisebb létszámú esküvőre. A jellegtelen helyszínt gyakorlatilag el kellett varázsolnunk ahhoz, hogy az elegáns esküvői hangulatot megteremtsük. A falakat semleges színű textilcsíkokkal fedtük el, amelyeket hátulról megvilágítottunk, így a zöldes fény átsejlett a sávok közötti réseken, sejtelmes hangulattal vonva be a helyiséget.
 
 
Az asztalokra egyedileg varrott, nehéz, anyagában csillogó csokoládébarna terítő került. A sarkok hasítékában pisztáciazöld anyag villant elő, és ugyanez az anyag köszönt vissza az asztalon keresztben elhelyezett asztalközépben, a székhuzatokon és az – elsősorban dekorációs célt szolgáló textilszalvétákban is, melyeket vékony aranyszínű szalaggal fogtunk össze.
 
 
A már önmagában is elegáns terítéshez azzal harmonizáló asztaldíszt kerestünk, amit a különleges színvilágú gyertyadísz és a légies virágdísz testesített meg. Az öblös üvegtálban a terítő színei, vagyis a pisztáciazöld (kásagyöngy) és a csokoládészín (gyertya) köszöntek vissza. Az egyik legnagyobb kihívást a virágdísz jelentette, mert egyszerre kellett stabilnak és légiesnek lennie. Szögletes üvegvázákat választottunk, melyet áttetsző és elszórtan zöld színű gyémántkavicsokkal töltöttünk fel, és ebbe került a mohaágyon fekvő légies kompozíció, padlizsánszínű kálákból.
 
 
Az összhatás lenyűgöző volt. Az asztalok fölé ezek után már csak valami semleges, de mégis látványos díszítést kellett kitalálni: erre tökéletesen alkalmas volt a nyers színű korongokból összeállított, gömbhatású lógatott díszek, amelyeknek még az árnyéka is dekorációs elemként funkcionált. A sejtelmes zöld fényben megvilágított háttérre vetülő különleges, szűrt árnyékok még sejtelmesebbé tették az összképet.
 
 
Az alkotói büszkeség megkövetelte, hogy az elkészült dekorációt – pontosabban annak egy részletét – profi fotósokkal, professzionális módon megvilágítva megörökíttessük.

Szólj hozzá!

Címkék: pisztácia csokoládé padlizsán dekoráció egyedi dekoráció esküvői dekoráció

A bejegyzés trackback címe:

https://kreativcsoport.blog.hu/api/trackback/id/tr21319252

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása