HTML

Közel a természethez – távol a konvencióktól

2008.01.18. 11:21 Magma

Abban a neves amerikai designerek is egyetértenek, hogy a természetes anyagok és színek használata az esküvői dekorációban rendkívül hálás dolog.

 

Adva van egy vidéki major hangulatos étterme, egy életvidám pár, és egy szép nyári nap, mint az esküvő időpontja…
Mi sem természetesebb, minthogy – a helyszín jellegéből is adódóan – rusztikus dekorációt javaslunk, amelyben nem mellesleg a nyár hangulata is visszaköszön.
 
 
 
A körasztalos terítéshez nyers színeket használunk, amelyek mind az asztalterítőnél, mind a székhuzatoknál megjelennek. A nyári színvilágot a citrusfélék színei képviselik: citrom- és narancssárga. Halványsárga gyertyák és – a rusztikus hangulat jegyében – hánccsal körbetekert üveg mécsestartó pohárkák.
 
 
Az asztal fő dísze a narancs- és lime darabokkal feltöltött henger alakú üvegváza. A benne lévő virágkreáció szinte lángol – virágosunk pontosan értette, mire van szükség, hiszen a csokor szerfölött nyárias jellegű, és – már csak a bokrétában is megjelenő narancskarikák miatt is – kitűnően passzol a vázához.
 
 
Az asztal dekorációja tehát adott, már csak az apróbb kiegészítők vannak hátra. Itt a pár igényei érvényesültek, hiszen ültetőkártyaként saját paszpartuzott fotójukat képzelték el, amelyeket szárazvirággal díszítettünk. A szárazvirág egyébként elszórtan az asztalon is megjelenik. A mi ajánlatunk a köszönetajándékra a mézeskalács volt – rusztikus dekorációhoz szinte kötelező jellegű kiegészítőként javasoljuk – így ez is helyet kapott az asztalon. A tányérok fehérségét az egyedi, festett fa gyöngyökből fűzött szalvétagyűrűk törik meg.
 
 
Az asztalok körül néhány kovácsoltvas gyertyatartót helyeztünk el, természetesen élénk sárga gyertyával, valamint a rusztikus jelleget hangsúlyozandó, néhány fonott vessződísz is szerepet kapott.
  
Melegségével, vidám hangulatával ez volt az egyik kedvenc dekorációm.
 
 

Szólj hozzá!

Címkék: esküvő dekoráció rusztikus dekor egyedi dekoráció különleges esküvői dekoráció

A bejegyzés trackback címe:

https://kreativcsoport.blog.hu/api/trackback/id/tr56319322

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása